Om oss

Vi er en liten møbelsnekker bedrift i Bodø som lager det meste, alt fra eksklusive og plassbygde skap, hyller og kjøkken, til frittstående møbler, interiør og innredning i båter, til kopier av gamle vinduer og listverk.

Vi kan tilby nye møbler og interiør i stil og design lik eksisterende innredning og interiør, til bolig, hytte og til offentlig bygg/miljø.

Kundens ønske er i fokus og vi strekker oss langt for å sikkerstille at resultatet til slutt blir akkurat slik man såg for seg.

Alt er håndlaget med presisjon og kjærlighet, med strenge krav til kvalitet og varighet. Vi bruker bare material og beslag av høyeste kvalitet. Vi arbeider med alle former av tre, alt fra massivt til finér. Vi har erfaring med Valchromat, Forescolor, og komposittmaterial Corian og Staron.

Vi overflatebehandler også mange av våre møbler.

Vi har ikke noe produksjonslinje for noe spesifikt produkt, og vi klarer sjelden å konkurrere med masseprodusenter på pris. Hos oss får du unike eksklusive, skreddersydde kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

Du finner oss på Facebook og Instagram.

Kort om oss som jobber her

Vi er et ektepar fra Sverige som kom seilende til Bodø i 2009, i en Linjett 35 som vi har bygget selv. Høsten 2013 kom vi tilbake til Bodø etter 2,5 år seiling til blant annet Karibien, Panama, USA, Grønland og Island.

Bedriften ble startet i 2014 og siden september 2021 er vi 3 ansatte.

Ola Svensson
Han har lang erfaring og bred kjennskap til mange ulike treslag, dette gir uante muligheter for å hjelpe deg å finne den gode løsningen.

Ola er utdannet båtbygger og finsnekker ved båtbyggerskolen i Storebro, Sverige. Etter avsluttet utdanning var han ansatt ved Storebro verftet hvor de laget eksklusive motorbåter. Han fortsatte sin karriere ved Rosättra båtvarv som finnes ca. 1 time nord for Stockholm hvor de bygger seilbåter ved navn Linjett.

Caroline Svensson
Caroline har vært med hele veien siden 2014, og i begynnelsen av 2019 startet hun på heltid i bedriften. Caroline har hovedansvar for overflatebehandlingen av møblene som blir laget hos oss. Caroline er veldig nøye og med et øye for kvalitet syner hun hvert møbel før leveranse.

Giuliano Aloisio
Giuliano er fra Schweiz og er utdannet båtbygger og CAD/CAM tegner. Han er alltid glad og nøye gjennom alle ledd når vi produserer. Vi er utrolig glad for å få ha Giuliano på laget!