Om oss

Vi lager det meste, alt fra eksklusive og plassbyggde skap, hyller og kjøkken, til frittstående møbler, interiør og innredning i båter, til kopier av gamle vinduer og listverk. Vi kan tilby nye møbler og interiør i stil og design lik eksisterende innredning og interiør, både i private hjem og til offentlig sektor.

Kundens ønske er i fokus og vi strekker oss langt for å sikkerstille at resultatet til slutt blir akkurat slik man såg for seg.
Alt er håndlaget med presisjon og kjærlighet, med strenge krav til kvalitet og varighet. Vi bruker bare material og beslag av høyeste kvalitet. Vi arbeider med alle former av tre, alt fra massivt til finér. Vi har erfaring med Valchromat, Forescolor, og komposittmaterialen Corian og Staron.

Vi overflatebehandler også mange av våre møbler.

Vi har ikke noe produksjonslinje for noe spesifikt produkt, og vi klarer sjelden å konkurrere med masseprodusenter på pris. Hos oss får du unike eksklusive, skreddersydde kvalitetsprodukter som tåler tidens tann.

Du finner oss på Facebook og Instagram.

 

Dette er oss, Ola og Caroline Svensson

Ola

Ola har lang erfaring og bred kjennskap til mange ulike treslag, dette gir uanede muligheter for å hjelpe deg å finne den gode løsningen.

Ola er utdannet båtbygger og finsnekker ved båtbyggerskolen i Storebro, Sverige. Etter avsluttet utdanning var han ansatt ved Storebro verftet hvor de laget ekslusiv innredning og interiør. Han fortsatte sin karriere ved Rosättra båtvarv som finnes ca. 1 tim nord for Stockholm hvor de bygger Linjett seilbåter.

Caroline

Caroline har ulike arbeidsoppgaver, alt fra sliping til administrasjon. Hovedansvar for overflatebehandlingen av møblene som blir laget hos oss. Veldig nøye og med et øye for kvalitet syner Caroline hvert møbel før leveranse.